Post by tehhisareru on Mar 15, 2022 17:16:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pop The Ice ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pop The Ice IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hackovací hra (neomezené množství drahokamů) ▞▞▞
▞▞▞ Pop The Ice 2022 version ▞▞▞
Pokud by to nemělo mnoho otravných vyskakovacích reklam, ohodnotil bych to jako větší
Obtěžující poměr reklam
Dobré, ale prosím odstraňte vibrace a mějte prosím průchodné etapy. Setkal jsem se s nemožnými úrovněmi, kdy jsem vrhl led na sklenici, která směřovala k mezeře, ale sklo nahoře bylo v opačném směru.
Lun te vjj
Opravte tuto hru
Pokud by vám barman dal skutečný recept na koktejly, někdy by dostal 5 hvězdiček
Tato hra je zábavná. Oceňuji nedostatek doplňků ve hře. Kvalita a jednoduchost se hodí pro mobilní hru. Jedním z aspektů hry, který opravdu oceňuji, je postupná změna obtížnosti. Hra má však několik nedostatků. Úrovně by mohly využívat nějaké další překážky, aby to okořenily. Překážka záclony se také (někdy) objeví na místech, která z úrovně nečiní výzvu. A konečně by hře prospěl systém odměn.
Je to docela dobré, ale snadno mě to unaví
Velmi velmi velmi velmi zle
nelze vypnout vibrace
Příliš mnoho otravných reklam kazí ux.
Jednoduché a přitom nemožně návykové
velmi špinavé
Vynikající
Je to náročné
Je to jednoduché a snadné
Neotevírá se
OK. zpočátku zábava. ale reklamy cept vyskakování, pokud jsem oživil nebo ne. mnoho úrovní je příliš snadné.
OK, ne nejlepší
Je to krátká malá hra, která byla rozhodně vytvořena pro propagaci jiných her. skvělý koncept, zábavná grafika, ale dá se dokončit na jedno posezení.
Tohle bylo nepříjemné. Pokaždé, když jsem zmeškal, zazvonil mi telefon. Nemohl jsem to vypnout, což bylo extrémně nepříjemné. Načítání trvalo také FOREVER. Okamžitě odinstalováno. Tohle bych nedoporučoval. 😡😬😠
Jednoduché a přesto poutavé. Náročné, ale ne frustrující. Jako vždy u her Orangenose je vniknutí reklam omezeno na minimum. Rozhodně stojí za stažení.
je to opravdu zábava, takže opravdu doporučuji si tuto hru pořídit!😇🤗
Příliš mnoho reklam, příliš opožděné.
K mnohému dodává
OWO
The Lake House Free. Hidden Objects. ماجراجویی nds
velmi návykové. skvělý způsob, jak trávit čas, když sedíte v čekárně na schůzku s doktorem. pokud má někdo Dr. jako já, má Pt. čekání minimálně 1 hod. není fázován, když si stěžujete na čekání. můj čas je také $$. ale když se musíte spolehnout na doktora, protože ho potřebujete, tato hra uběhne čekací dobu rychleji. velmi potěšen tím, jak je to návykové.
Ne velký fanoušek a způsob, jak mnoho přidává
Strašná nuda
Hra je zábavná a obtížnost stoupá normálním tempem. Občas RNG může způsobit, že úrovně jsou téměř nevyhratelné. Nastavení ponechává trochu přání, protože vypnutí zvuku a hudby se resetuje pokaždé, když se aplikace zastaví, a neexistuje absolutně žádný způsob, jak vypnout vibrace.
Na mnoho reklam.
OMG MILUJU HRU A GRAFIKA!!! A DĚKUJI VÁM ZA VYTVOŘENÍ TÉTO HRY
iza 💋mae g Regalado 1💋💕😇😢🐶🐹🐕🐩👜😞😘😐
Bylo by to 5 hvězdiček, ale nelze vypnout vibrace, což je velmi nepříjemné.
Pokaždé, když zemřete, telefon stále bzučí a nemůžete to vypnout, je to tak otravné!!
fwww1qww21××wwwwwqwwwwwww ww×a wwwwwwwwwwwwwwwww šipky na vaší klávesnici pro aktivaci prvního z mnoha našich přátel a potřebuji to hned, když je pátý jeho. my out me m6 kjm6j mj7 jj 6um6 uj6 5jy 5hy my 5hg 5g5b 4. 4t that and gt the g zkusit a ale. g na g 5 g g. g g t gt gt g gt qeerfg. qeer c.f. ebt3g gag but ht4ft4tg435 you if I can make to help the first of many of our friends and I need it fixed at 1 million Amiffy ogg hhmutu3mu64hyt3m try 6yyy6yyyyytyyttggggggggffffffffffffffffffv I nee
Je to v pořádku, ale mé úrovně to nezachrání! Pokaždé musím začít od prvního levelu
Tato hra nestojí za stahování! V podstatě mi zamrzl telefon, když jsem kliknul na úroveň 2 a ukázalo se, že to bylo všechno kvůli hloupé reklamě. Dal bych 0 hvězdiček, kdybych mohl
Vibrace jsou dráždivé
lvl 40 je falešně těžké....příliš velká prodleva po reklamách!
Není to tak zábavné a logika hry je špatná
Je to dobrá hra ale jak sem začala tak sem nevěděla co mám dělat
Po každém třetím nebo čtvrtém pádu ledu se objeví reklama a tuhle věc v této aplikaci nesnáším, ale jinak je to v pořádku
Hodně reklam a je to velmi těžké. grafika je dobrá
nemůže zahnat bizera
Velmi dobrá hra
Skvělá hra na zkrácení času a je originální! Rlly návykové a bylo by snadné se tomu naučit. Doporučil bych všem!
Dokončil jsem všech 90 úrovní a hra mě nasměrovala sem. Hra je příjemná.