Post by tehhisareru on Mar 15, 2022 17:20:06 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Backpacker™ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Backpacker™ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code za više zlata ▞▞▞
▞▞▞ Backpacker™ 2022 version ▞▞▞
Plati za pobjedu
Igra ide loše jako loše.
Smrznuo se tijekom prve pauze u kupaonici i nakon ponovnog pokretanja nije vratio sliku i neka postignuća su izgubljena. Čini se da ste počeli, ne možete ostaviti telefon
To je zabavan način za učenje o svijetu, međutim igra ima neke propuste koje je potrebno popraviti, tj. slike nisu uvijek dostupne kada se postavljaju pitanja, neka pitanja idu brže nego što se razumno može odgovoriti, a izgubio sam novac kada tge igra se zamrznula i pritisnuo sam gumb više puta da bi uspjela. Inače je ok! Sada s novim ažuriranjem nisam tako zadovoljan igrom.
Dao bi mu više zvjezdica, ali radna mjesta se neće otvarati i nigdje se ne mogu nabaviti karte. Ima dosta kašnjenja...
Nemam niti jedan posao već otprilike tjedan dana i ponestaje mi novca. Kako f uspijevaš dobiti jedan? Sama igra je jako dobra ideja i puno vas uči, ali ako ne možete dobiti posao, nema ništa dobro od toga.
Izazovna igra, zabavna, vrlo zarazna. Iz ove igre možete naučiti nove stvari o mjestima.
Ranije je imala 5 zvjezdica. Prestao sam igrati na neko vrijeme i kada sam se vratio igri izgled se potpuno promijenio. Stil putovnice koji je bio tako jedinstven i jednostavan za korištenje je promijenjen i sada izgleda amaterski i bebi, kao i nezgrapno i teško za igru. prava šteta.
Neće se ni učitati, potpuni gubitak vremena!!
Avanture i super
Uživao sam u igri!
dosadne obavijesti. i mictotransaction sustav, "šansa" je arberterija koja vas natjera da platite. kršenje igranja. pitanja su tipična plitka slavljenost umjesto stvarne profesije relevantne. super ideja ti. bilo bi puno bolje sa 3 besplatna grada i platiti odmor. Uredi: reklame mi to uništavaju, igranje je neuravnoteženo ako ne kupujem karte sa pravim novcem, da usporim da dobijem novac. bio bi način!bolje ako je plaćena uravnotežena verzija koja se fokusira na igranje, a ne za ribolov mikro transakcija
Aplikacija većinu vremena ne radi. Stalno se učitava pa ga jednostavno zatvorim nakon minutu ili tako nešto.
Koja je svrha isticanja odgovora?
novo ažuriranje ne radi. gradska diploma prikazuje pitanja na stranom jeziku. sve ostalo je na engleskom kako i treba biti
Volite igru
Sve u redu
Volite izazov.
Plaćeno bez dodataka prije 2 godine ..sa novim ažuriranjem dodaci su se vratili ;(
Ovo je igra koja je najprikladnija samo Amerikancima jer se mnoga pitanja koja vam se postavljaju u igri kako biste osvojili bodove i novac odnose na američka mjesta ili kulturu (unatoč tome što je to "međunarodna" igra! Haha!) . Na primjer, za ulogu mlađeg doktora kao studenta biologije mislio sam da ću se prilično dobro snaći! Pa zapravo, bolje bih prošao da sam znao u kojim se gradovima u Americi nalazi bolnica X... Ovo se PUNO događa. Ako ste prilično upućeni u Ameriku, bit ćete u redu, ali ako ne znate previše ili niste građanin SAD-a, stvarno se ne isplati preuzimati što je velika šteta jer je sama igra odličan koncept.
Pokušaj otvaranja 'putovnice' ima smiješno dugo vrijeme učitavanja, dok se sve ostalo otvara odmah. Obično samo zatvorim igru i odustanem
Ne isplati se igrati. Mogu ti oprostiti da koristiš mjerač energije da napraviš SVE, herr, ali ne mogu oprostiti kada nemamo druge opcije osim da spavamo u hotelu da ga napunimo. Totalno te natjeraj da bacaš novac!
Trom i stalno se ruši
budući da se ažuriranje određenih stvari ne učitava i igrate iste poslove iznova i iznova
Belajar bahasa Spanyol Pendidikan hqh
Kör s7 edge och funkar knappt att spela buggit,det hänger sig och laddar skit länge, tråkigt hade varit roligt annars men kan inte ge det mer stjärnor.
Volio sam ovu igru u njenom starijem obliku. Bio je puno bolji i ima realniji pristup. Nadam se da ste nekako mogli vratiti barem izvorni stil. Hvala!
Sjajna igra i nekad sam je volio. Sada od posljednjeg ažuriranja novi oglasi koji se pojavljuju tijekom igre zamrzavaju moj telefon i moram ponovo pokrenuti igru. Došao sam do sada u igri, ali ozbiljno razmišljam o deinstaliranju zbog reklama.
Backpacker™ Любопитни факти frc
Ovisnik sam o ovoj igrici
Nekada sam volio igru, ali ovo novo ažuriranje je grozno. A taj kotač posla? Zašto? Možda ću deinstalirati. Mogu li vratiti staru verziju?
Nešto novo bi bilo lijepo
Nova verzija ažuriranja stalno gricka
Backpacker™ Preguntas y respuestas kzb
Backpacker™ ટ્રિવિઆ yoo
Igra se neće preuzeti
Za prikupljanje podataka o maloj djeci.
Backpacker™ Cultura generale vpe
Potrošene ulaznice, igra je rekla grešku u vezi kada je internetska veza bila u redu, nisam mogao posjetiti stranicu, ali ulaznice su nestale.