Post by tehhisareru on Mar 15, 2022 17:42:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Naučite ruski – 5000 fraze ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Naučite ruski – 5000 fraze IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara za mnoge resurse ▞▞▞
▞▞▞ Naučite ruski – 5000 fraze 2022 version ▞▞▞
greškom sam izbrisao i jako sam tužan
Sviđa mi se ova aplikacija
Tek počinjem koristiti. Tako da još nisam siguran.
Super
JEDNOSTAVNO SI ANAZIN... !!!
Volim te hvala što si napravio ovu aplikaciju 😄😄🇷🇺
Išmokite rusų kalbą – 5000 frazės Švietimas fxy
Spasibo
Sviđa mi se ova aplikacija, jako je cool i već znam 7 riječi na ruskom. Samo tako nastavite
Вивчайте російську - 5000 фраз Освіта ckwa
Bolje je od svih koje sam platio
Previše se piša, ako ima čemu podučavati, trebalo bi se uhvatiti i naučiti. Umjesto toga sve pretvara u iritantnu igru
Vrlo je dobar ap
Izvrsno ⭐
Sjajna aplikacija
ova programma vrlo dobro
Vj
Kompletna aplikacija s opsežnim i korisnim postavkama, kao što su izbor materinjeg jezika i tihi način rada
Family Mysteries 3: Criminal Mindset ผจญภัย fzbw
Divno 💐
Rusça Cümleler Öğrenme Eğitim vvs
Hvala za ovu aplikaciju, jako je važna i korisna za svakoga
Sjajno
Do sada sretan
Fantastičan
👍❤
Sjajno ttttt
Potreban je način usporene reprodukcije
najbolja aplikacija ikad
Ne poznajem aplikaciju toliko dobro, ali zapravo je vrlo korisna za učenje malih fraza i riječi za razgovor. Oglasi ne ometaju pa se isplati probati.
Stvarno mi pomozi
dobro
🤗
Nitko se nije potrudio spomenuti da su samo osnovne fraze besplatne koje morate platiti da biste otključali ostatak aplikacije. Također vrlo loš zvuk i pogrešni prijevodi ima više daleko boljih aplikacija
Najbolja aplikacija i jednostavna za korištenje. Do sada sam naučio puno s ovom metodom. Nastavi s dobrim radom. Spasibo
Izvrsna aplikacija poput izgleda i raznih aktivnosti za konsolidaciju vokabulara
Otlično
dobra je aplikacija
Obožavam ovu seriju aplikacija. Za programere - postoji nekoliko ne sasvim ispravnih prijevoda. Nudim svoju pomoć za poboljšanje prijevoda. Kontaktirajte me ako ste zainteresirani.
Sjajno! Spasibo!!
Najgora aplikacija. Nakon nekoliko riječi. Žele da kupite njihov paket novcem
aplikacija je jako dobra!! ima izvanmrežne glasove i jednostavan za učenje i korištenje, uči vas 4 riječi odjednom i tjera vas da ih zapamtite na zabavan način, stvarno ga preporučujem
Hvala puno
dobra aplikacija ikad 🤩
Plaća se čak i srednja razina. Kakva šteta!
Lijepa aplikacija za učenje bilo kojeg jezika, ali vrlo sporo vrijeme učitavanja. Više sadržaja učim sve sporije. Ažuriranje: izgleda kao novo ažuriranje fiksno vrijeme učitavanja i performanse!Ëstoj goë app bajna. Âg ijmérhүү engleski arr taj bolčvol bүүr goëoo.
یادگرفتن روسی - ٥۰۰۰ عبارت آموزش ruy
خیلی خوبه خدایی
izvrsno 💖
💜💙💚❤
Išmokite rusų kalbą – 5000 frazės Švietimas zdbw
Super je, najbolja aplikacija na koju sam naišao! Mnogo zabavnih igara s izborom puno tema.