Post by tehhisareru on Mar 15, 2022 17:55:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Write It! Japanese ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Write It! Japanese IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy pre nekonečný zdroj ▞▞▞
▞▞▞ Write It! Japanese 2022 version ▞▞▞
Len vám dávam názor, že ak by ste mali v tejto hre úplnú, samostatnú tabuľku japonských abecied, určite by som vám dal iné hodnotenie 5 hviezdičkami, na túto hru si nesťažujem, takže si prosím prečítajte môj názor ešte raz
Dobrý dizajn aplikácie, ale verím, že nie je správny. To znamená, že hiragana nie je správna. Myslím, že je to napísané zle.
Je to dobré na učenie sa písať v japončine, ale píšem to správne a počíta to zle. Toto ma úprimne veľmi frustrovalo, zlá aplikácia👎
Urobil to zbytočným umiestnením vlastných testov za paywall
je to dobrá aplikácia na vaše japonské písanie, ľahko sa používa a má pekný dizajn.
Zatiaľ je to dobré. Stiahol som si túto aplikáciu, aby som sa naučil ťahy a skvele plnil svoju úlohu. Nemôžem však poskytnúť spätnú väzbu na časť aplikácie na zapamätanie, ale myslím si, že je dobrá. 5 hviezdičiek pre vás. Pokračuj v dobrej práci.
Chyby, ale celkovo super dobré a presné!
Jednoduché zapamätanie vo veľmi krátkom čase.
S radosťou by som dal plných 5 hviezdičiek, ak by na mojom Samsung Galaxy 3 bežal viackrát bez toho, aby sa takmer okamžite zrútil domov. Je to naozaj zábava, keď to môžem hrať.
itx jedna z najlepších japonských vzdelávacích aplikácií, ktoré som použil.
Docela jednoduché, pekné používateľské rozhranie a ľahko sa učí a pamätá si postavy.
pekná aplikácia vedieť, ako písať japonsky
reklamy pri učení trochu rušia, ale aplikácia je skvelý spôsob, ako sa naučiť japonské písanie.
Skvelé pre základnú prax, ale chýbajú mu pokročilejšie funkcie (za ktoré by som zaplatil, keby boli k dispozícii).
Zatiaľ je to v poriadku, páči sa mi, ako keď napíšete/obkreslíte znak, dá vám výslovnosť. Tiež milujte rozloženie mimo stopy a potom píšte.
Je to dobrá aplikácia. Neexistujú žiadne chyby a výkon je dobrý. Dúfam však, že môžete pridať „funkciu“, kde sa naučíte učiť sa jednoduché japonské slová alebo japonské vety. A dúfam, že pridáte ďalšiu funkciu, kde sa naučíte preložiť konkrétnu japonskú vetu do angličtiny. Ak to urobíte, dám vám päť hviezdičiek.
S novou aktualizáciou nevidím žiadne znaky katakany :S predtým ste mohli posúvať a vidieť všetko, ale ja už nevidím
Bolo to veľmi poučné a veľmi užitočné. Môžem denne cvičiť abecedy a spájať ich so zvukmi. Prvýkrát sa učím japončinu a táto aplikácia je jediná, na ktorú môj mozog reaguje. Ďakujem vývojárom.Fantastický študijný nástroj, len nepríjemná vec je, keď vám povie, aby ste písali veci ako ji/zu v režime kontroly, a musíte urobiť 50/50, či je to shi alebo chi s prízvukom pre bývalý a su alebo tsu s prízvuk pre druhých.
Veľmi užitočná učebná pomôcka. Eye spy funguje skvele ako vzdelávacia hra. Hra Match Maker však aplikáciu vypne.
Write It! Japanese Edukacyjne kawu
Aplikácia je naozaj dobrá a veľmi mi pomohla, ale núti vás písať ako je zobrazený tutoriál. Napríklad v skutočnosti môžete písať え 2 spôsobmi. Môžete začať od veľkej zakrivenej časti alebo od čelnej časti. Zvykol som to písať z časti s veľkými krivkami namiesto časti s čelnou pomlčkou a zdalo sa mi, že ma to otravuje. Zlepšite rozpoznávanie vzorov, aby ste tento problém vyriešili (pravdepodobne)
Jediným problémom je, že nezobrazuje obe varianty písania písmen (ak majú jednu)
Niektoré z kana sa jednoducho nezaregistrujú ani pri dokonalých ťahoch, musia byť na 100% dokonalé, aby zaregistrovali hiragana pre "Re", ak nie je vysledovaná presne na 100% ako vodiaca čiara, čo i len nepatrne. sa nezaregistruje správne
Dalo by 5 hviezdičiek, ale nová aktualizácia odobrala funkcie, ako je vlastný test, a teraz od nás vyžaduje 4,99 USD, aby sme to dostali späť. Zlá forma.
Príliš pomalé na mojom Galaxy S4
Jednoduché použitie a veľmi užitočné. Niekedy to nie je veľmi presné, ale stále je to skvelá aplikácia.
veľmi dobré, uľahčuje mi to učenie
Nedá sa klepnúť na pokračovanie. Používanie Samsung s10. Poslali vám e-mail ohľadom problému. Som nadšený z používania vašej aplikácie, ale nemôžem pokračovať. Prosím opravte to.
Je to otravné
Pre takúto aplikáciu je to extrémne ťažké, skúste orezať/komprimovať súbory, aby bola aplikácia ľahšia.
Miloval som to, keď som to prvýkrát dostal. Ale od najnovšej aktualizácie je veľká chyba v správnom zobrazení znakov po napísaní všetkých ťahov. Rovnaký problém s kórejskou aplikáciou!
Táto aplikácia mi veľmi pomáha naučiť sa hiragana a katakana, ale niekedy sa táto aplikácia pokazila, prosím opravte to .. vďaka.
Skvelá aplikácia s okamžitou spätnou väzbou. naozaj dobrá učebná pomôcka.
Učí znaky, ale nie úplný jazyk
Skvelá aplikácia na osvojenie si základných zručností pri písaní.
Existuje viac ako jeden spôsob, ako napísať určitú hiragana..... Inak si myslím, že je to dobrý spôsob pre ľudí, ktorí sa začínajú učiť japonsky. Už som prešiel JLPT N2, ale stiahol som si túto aplikáciu na precvičovanie písania.
Skvelé, ak by to fungovalo samostatne bez akéhokoľvek oneskorenia. Bolo by pekné, keby ste si mohli vybrať, akou líniou začnete. Pri testovaní oneskorenie spôsobí zlyhanie. Opravte chyby a možno by to bola skvelá aplikácia.
táto aplikácia sa skutočne ľahko používa, zatiaľ sa nevyskytli žiadne problémy. na to, že je to bezplatná aplikácia, je to celkom úžasné.
Ani tak dobre vyvinutá aplikácia!
RizaCam Photography oox
Mohlo by byť lepšie
Teraz sa tomu naozaj opieram, vyskúšal som veľa aplikácií a táto naozaj fungovala. Dúfam, že v aplikácii dôjde k ďalšiemu zlepšeniu, napríklad slovnej zásobe alebo niečomu podobnému.
Docela jednoduchý, ale efektívny spôsob, ako sa naučiť čítať a písať hiragana. Je to príjemné a rýchlo sa učím.
je to úžasné a je to naozaj užitočné, ale musia k tomu pridať viac praxe
Zábavná sada povolení, ktoré aplikácia potrebuje. Vývojár zrejme potrebuje vedieť moje telefónne číslo, komu volám, a aby mohol nahrávať.me bez môjho vedomia. To všetko len preto, aby ste sa naučili japonsky. Teším sa na podrobné vysvetlenie od vývojára, prečo to potrebuje vedieť. 5 hviezdičiek za aplikáciu, 2 hviezdičky za rezervný stav. Priemer 3 hviezdičky.
Aplikácia sa vám zatiaľ páči. Som trochu oboznámený s hiraganou, takže je ľahšie prejsť. Technika písania je naozaj precízna a zaujímavá. Dúfajme, že čoskoro budem vedieť japonsky hovoriť a písať (人 •͈ᴗ•͈)
Pekný